Coaching για επαγγελματίες χορευτές

Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικά επαγγέλματα ανά τον κόσμο. Επαγγέλματα γραφείου, υγείας, ευεξίας και τόσα άλλα. Τι γίνεται όμως με τους ανθρώπους που αγαπούν τόσο πολύ την ενασχόληση με την τέχνη, που αποφασίζουν να το κάνουν επάγγελμα;

Μιλάμε φυσικά για τον επαγγελματίες χορευτές!

Άνθρωποι οι οποίοι στην καθημερινότητά τους δουλεύουν ασταμάτητα για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Προπονούνται σε καθημερινή βάση το λιγότερο δύο ώρες, παρακολουθούν σεμιναριακούς κύκλους, μαθήματα, λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς μικρούς και μεγάλους αλλά και σε ό,τι άλλο μπορεί να τους δώσει μια μεγαλύτερη εμπειρία, ώστε να κατακτήσουν μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Οι επαγγελματίες χορευτές ζουν από αυτή τη μορφή τέχνης. Μέσα από τους διαγωνισμούς αλλά και από τις θέσεις που καταλαμβάνουν αναπτύσσουν τόσο το τεχνικό τους επίπεδο όσο και τη φήμη τους ως αθλητές και έτσι πετυχαίνουν σε βάθος χρόνου να ασχοληθούν με την προπονητική ζευγαριών ή ομάδων αθλητικού χορού, ως επάγγελμα.

Ο αθλητισμός αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα επαγγέλματα ανά τον κόσμο. Στοχοθέτηση, αυτοσυγκέντρωση, προσπάθεια, ευγενής άμιλλα, υπομονή και επιμονή είναι μόνο λίγες από τις αρετές που απαιτείται να έχει ένας άνθρωπος ώστε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό δια βίου. Μέσα σε μια καθημερινότητα η οποία βομβαρδίζεται από πληροφορίες, πρόβες, προπονήσεις, επιτυχίες αλλά και αποτυχίες, ο επαγγελματίας πρέπει να παραμείνει σταθερός στο όνειρο αλλά και τους στόχους του και να μην αφήσει τα γεγονότα ή ακόμα και την ψυχική του κατάσταση να τον παρασύρουν, γιατί αυτό σημαίνει αυτομάτως παρέκκλιση από την πορεία του.

Σε αυτό το σημείο εισέρχεται το Coaching για επαγγελματίες χορευτές. Μέσα από τις εβδομαδιαίες συνεδρίες με τον προσωπικό του Coach, ο αθλητής τοποθετεί στον αληθινό χρόνο τους στόχους του για το μέλλον! Mε τη βοήθεια και την ενεργή ακρόαση του Coach, ξεκινάει την πορεία προς την επίτευξη αυτών. Ταυτόχρονα στις συνεδρίες αναφέρονται και δουλεύονται εκείνοι οι λόγοι που κρατούν τον επαγγελματία μακριά από την κατάκτηση των ονείρων του αλλά και της επιτυχίας του. Σκοπός είναι να βγάλουμε από το κάδρο όλα εκείνα που τον κρατούν πίσω και μαζί να χαράξουμε μια πορεία προς την επιτυχία!

 

 Λόγοι για να ασχοληθώ με το Coaching για επαγγελματίες χορευτές:      


     1.        Θέλω να κάνω αποτελεσματική διαχείριση χρόνου

                     (Προπονήσεις- Αγώνες- Προσωπική ζωή)

     2.        Θέλω να βάλω στόχους για την πορεία μου ως επαγγελματίας χορευτής                                                                        ( Εργασία- Θέση σε παγκόσμια κατάταξη- θέση σε εγχώρια κατάταξη- πορεία προς την επιτυχία) 

   3.        Θέλω να βελτιώσω τη σχέση μου με τον/την παρτενέρ μου

               ( Ελαχιστοποίηση εντάσεων- Βελτίωση επικοινωνίας- Αποτελεσματικότερη συνεργασία)              

    4.        Θέλω να βάλω τις σωστές προτεραιότητες στη ζωή μου και στο επάγγελμά μου    

    5.        Θέλω να μπορώ να διαχειρίζομαι το άγχος μου   

    6.         Θέλω να έχω ισορροπημένη αντιμετώπιση της επιτυχίας- αποτυχίας μου