Θεατρικό εργαστήρι

Τα θεατρικά εργαστήρια Theater Labs ανοίγουν φέτος τις πόρτες τους και σας περιμένουν να ζήσουμε παρέα την ομορφιά της δημιουργίας, της αυτογνωσίας αλλά και της αλληλεπίδρασης μέσα από το θέατρο!

Σκοπός της κάθε ομάδας είναι να εκπαιδευτεί στο χώρο του θεάτρου μέσα από κλασικές και μοντέρνες τεχνικές, προσφέροντας στους μαθητές ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων και της αυτογνωσίας.

 Τα 4ωρα μαθήματα κάθε Κυριακή, χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Πρώτον σε πρόβες για ανέβασμα παράστασης που στις περισσότερες περιπτώσεις αφορούν έργο το οποίο γράφεται από έμπειρους και καταξιωμένους συγγραφείς του χώρου αποκλειστικά για την κάθε ομάδα και ανάλογα με τις απαιτήσεις της.

Δεύτερον σε μαθήματα που αφορούν γενικότερα στο θέατρο αλλά και την παράσταση συγκεκριμένα. (Ορθοφωνία, αυτοσχεδιασμό, σκηνογραφία – ενδυματολογία κ.α.)

 Μέσα από αυτές τις πρόβες, θα διασκεδάσουμε, θα μάθουμε και θα εξερευνήσουμε τον κρυμμένο εαυτό μας. Γιατί πάνω απ’ όλα το θέατρο μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Έναρξη μαθημάτων:  Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016  Ώρα: 15:00- 19:00 και κάθε Κυριακή για 4 ώρες μέχρι και τον Ιούνιο που θα γίνει η παρουσίαση της παράστασης.

Κόστος μαθημάτων: 50 € το μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες: 
www.theaterlabs.gr 
Facebook: Theater Labs