Diet Coaching

Πόσες φορές έχουμε ξεκινήσει μία δίαιτα και την έχουμε σταματήσει στη μέση ή ενώ την έχουμε ολοκληρώσει μετά από λίγο διάστημα ξαναπαίρνουμε το χαμένο βάρος; 

Καθημερινά κατακλυζόμαστε από πληροφορίες για την διατροφή, για το αδυνάτισμα για το πως θα χάσουμε το βάρος μας χωρίς κόπο. Τελικά όμως τίποτα δεν είναι αποτελεσματικό ή μόνιμο.

 Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί απλά ο στόχος μας είναι να χάσουμε τα κιλά και επικεντρωνόμαστε στην απώλεια βάρους με αποτέλεσμα να υιοθετούμε τεχνικές που δεν μας ταιριάζουν.

Το Diet Coaching έρχεται να δώσει λύση σε όλα τα παραπάνω. Δεν είναι κάτι καινούργιο που θα ξεφουσκώσει ή <<κάτι μαγικό>>,  απλώς εστιάζει στην εκπαίδευση του μυαλού μας, ώστε να κάνουμε τις διατροφικές αλλαγές μας, μόνιμες.

 Το άτομο μαθαίνει να αναλαμβάνει πλήρως τον έλεγχο της ζωής του και της συμπεριφοράς του απέναντι στο φαγητό. Μέσα από την σωστή διατροφική καθοδήγηση και εκπαίδευση το άτομο θέτει τους δικούς του στόχους και μαθαίνει τεχνικές αντιμετώπισης αλλά και πρακτικές λύσεις για να μείνει πιστό στους στόχους του. Δεν νιώθει να περιορίζεται ή να στερείται, απλά μαθαίνει να κάνει τις σωστές διατροφικές επιλογές . 

Μια δοκιμή θα σας πείσει!!!!