15-04-2015

Είπαν για το Dance your Soul...

~ Τι είναι το Dance your Soul για εμένα;

Είναι το δώρο που κάνω στον εαυτό μου για να κρατηθώ στη ζωή μου, στα θέλω μου, στη δική μου οπτική των πραγμάτων, μέσα από τις δικές μου εμπειρίες, ξεμπλέκοντας το κουβάρι του μυαλού μου, παίρνοντας απόσταση από τη δύσκολη καθημερινότητα και τα προβλήματα.

Είναι η ευκαιρία μου να μείνω πιστή σε εμένα, στα θέλω μου και στη ζωή μου, έτσι όπως την έχω ονειρευτεί και όχι όπως τη ζω…

Είναι η επαφή μου με την καθημερινότητα και όχι με τη λαίλαπα των συναισθημάτων που με κατακλύζουν μέρα με τη μέρα. Είναι ο τρόπος να παλέψω για τα θέλω μου και τα όριά μου, χωρίς τύψεις και ενοχές.

Είναι ο δρόμος για να βγω από το τούνελ του μυαλού μου… που δεν καταλαβαίνω πως μπήκα. Είναι η ευκαιρία μου για την αλήθεια που θέλω να έχω στη ζωή μου σε όλους τους τομείς της… 


~Το Dance your Soul μ΄ αρέσει και το αγαπώ….

 

Καμιά φορά με αγχώνει, καμιά φορά με ζορίζει αλλά και πάλι μ΄ αρέσει. Περνάμε ωραία. Είναι…… σαν παιδική χαρά για μεγάλα παιδιά…..


~ LET'S DANCE NOW & OUR SOUL WILL DANCE FOR EVER!

Η θεωρία της σχετικότητας μετέβαλε την αντίληψή μας για το χώρο με τη διάσταση του Χρόνου. 
Το "Dance your Soul" δίνει έμφαση στη συσχέτιση του Χορού με την ψυχή μέσα από τη διάσταση του Χρόνου.

Ο χορός μας απελευθερώνει από τις σκέψεις για το παρελθόν και τους φόβους για το μέλλον. Ο ρυθμός του χορού μας συγκεντρώνει στο Παρόν, στο Τώρα. Με το χορό εκφράζονται, το σώμα και τα συναισθήματά μας. Το εγώ μας υποχωρεί για να ταιριάξει με το άλλο μισό ή με την Ομάδα χορού.

Ο χορός και ο έρωτας ( στον υπέρτατο βαθμό ) είναι καταστάσεις ολοκλήρωσης.

Όμως και τα δύο τελειώνουν και η κάθε στιγμή μας φέρνει σ΄επαφή είτε με υποχρεώσεις, προβλήματα και δυστυχία, είτε με χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές και παροδική ευτυχία. Η λύτρωση από τα σκαμπανεβάσματα έρχεται μέσα από τη συνάντηση με την πραγματική μας ύπαρξη ( Ψυχή ) στο παρόν, που μας δίνει την ολοκλήρωση και την εσωτερική μας ηρεμία.