30-08-2014

Αλλάζει η εξωτερική μου εμφάνιση μέσα από το χορό;

Ο χορός αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα μέσα γυμναστικής και μάλιστα η εκγύμναση γίνεται φυσικά και σε αρμονία με το εκάστοτε σώμα. Αυτό γίνεται γιατί το κάθε μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή και έτσι ο ίδιος χωρίς να εξαντλείται, γυμνάζεται και μάλιστα χωρίς να το καταλαβαίνει!

 

Δεν είναι όμως μόνο αυτό! Ο χορός ως τέχνη έχει το δικό του στυλ, τη δική του νοοτροπία και φιλοσοφία. Αυτή η φιλοσοφία εκφράζεται εκτός από όλους τους υπόλοιπους πολλούς τρόπους, και μέσα από το ντύσιμο του χορευτή.Μέσα λοιπόν από αυτή την δραστηριότητα, τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες βελτιώνουν την εξωτερική τους εμφάνιση όχι μόνο λόγω της γυμναστικής, αλλά και γιατί μέσα από το χορό προάγουμε τη θηλυκότητα αλλά και την αρρενωπότητα αντίστοιχα.

 

Ο χορός κρύβει πολλές εκπλήξεις και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Όσο περισσότερο ασχολούμαστε μαζί του, τόσα περισσότερα πράγματα μαθαίνουμε γι΄ αυτόν. Και μια από τις ομορφότερες εκπλήξεις για όλους τους χορευτές είναι η σταδιακή αλλαγή που βλέπουν τόσο μέσα τους όσο και έξω τους.... Γι αυτό το λόγο όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν αυτό το μαγικό ταξίδι του χορού!