15-08-2014

Τι είναι το Dance your soul ;

Το κέντρο "Dance your Soul" θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε τους φόβους σας, σε δύναμη, τα όνειρά σας, σε πραγματικότητα αλλά και τα εμπόδια της ζωής σας, σε μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν εκεί που εσείς επιθυμείτε.

Στο κέντρο μας, έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε τόσο με τη σωματική όσο και με την ψυχική προπόνηση, εφόσον το επιθυμείτε.Οι εξατομικευμένες συνεδρίες με τον προσωπικό σας προπονητή ζωής ή και η άσκηση μέσα από το χορό, είναι τα δύο βασικά όπλα ώστε να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή σας. Να απαλλαχτείτε από φόβους, ανασφάλειες και άγχη και να ανακαλύψετε τη δύναμη και τα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας.

Το life coaching είναι μια μέθοδος προσωπικής ανάπτυξης, η οποία απευθύνεται σε ανθρώπους υγιείς και λειτουργικούς σε θέματα καθημερινότητας. Ανθρώπους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα σχέσεων, επαγγέλματος, οικιακά αλλά και την αδυναμία τους να τα αντιμετωπίσουν στο εδώ και τώρα.

Μέσα από τις συνεδρίες, ο coach, δίνει την ώθηση και τη στήριξη στον άνθρωπο να πιστέψει στον εαυτό του και στις δυνατότητές του και να βρει τη δύναμη να απαλλαγεί από όσα τον κρατάνε δέσμιο στην αδράνεια και την άρνηση να πράξει.

Μέσα από τα μαθήματα χορού, αναπτύσσει μια νέα και πρωτόγνωρη γι΄ αυτόν επαφή με το σώμα του. Μαθαίνει να εμπιστεύεται, να αφήνεται και να πιστεύει στον εαυτό του. Εξάλλου όποιος μπορεί να περπατήσει, μπορεί και να χορέψει. Και όποιος μπορεί να χορέψει, μπορεί να κάνει τα πάντα, αρκεί να το πιστέψει και να το τολμήσει.

 Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε τη φράση “νους υγιής εν σώματι υγιεί”.